Over voetbalvandaag.be

Over voetbalvandaag.be

VoetbalVandaag is dé website voor de voetballiefhebber die geen wedstrijd wil missen en altijd up-to-date wil blijven over aankomende live-wedstrijden, recente voetbaluitslagen, de actuele stand in alle populaire voetbalcompetities, het laatste transfernieuws, informatie over duizenden voetbalclubs en nog veel meer.

De redactie van VoetbalVandaag houdt je tijdens wedstrijden continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat je de wedstrijden via onze update streams live kunt volgen. Voorafgaand aan de wedstrijd kan je bij ons terecht voor een voorbeschouwing, waarbij we alvast kijken naar de laatste statistieken en resultaten en wat we van beide ploegen mogen verwachten. Zodra de opstellingen van beide teams bekend zijn werken we deze direct bij. Vaak is dit ongeveer een uur voorafgaand aan de wedstrijd.

Zodra de wedstrijd is begonnen start onze live-stream, die we iedere minuut bijwerken. Hierin houden we onder meer doelpunten, strafschoppen, gele kaarten, rode kaarten, wissels en andere interessante gebeurtenissen in de wedstrijd bij.

Gedurende de wedstrijd houden we tevens statistieken bij. Direct na afloop van de wedstrijd publiceren wij deze op de wedstrijdpagina in onze nabeschouwing, waar je tevens de belangrijkste gebeurtenissen nog een keer na kunt lezen. Natuurlijk werken we standen na de wedstrijd direct bij, zodat je vrijwel direct weet wat voor invloed de uitslag van de wedstrijd heeft op de stand in de competitie.

Aan de basis van VoetbalVandaag staat een groep enthousiastelingen met een enorme passie voor voetbal en alles daaromheen. Onze redactie volgt alle wedstrijden in de populaire (Europese) voetbalcompetities en vindt het een uitdaging om hier zoveel mogelijk informatie over te verzamelen en te publiceren. Ben jij ook zo'n voetballiefhebber, kijk en volg je veel wedstrijden en lijkt het je leuk om onze redactie te versterken? Dan kan je ons altijd een email sturen.

Heb je een andere vraag, opmerking, lijkt het je leuk om met ons samen te werken of wil je om een andere reden contact met ons opnemen? Ook dan zijn wij per email bereikbaar.