Nabeschouwing Kopenhagen - AaB (2-2) || Superliga 2021/2022

Zondag 18 juli 2021 - 16:00 uur



In de Superliga 2021/2022 neemt Kopenhagen het zondag 18 juli 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AaB. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken in København.

Via de Kopenhagen - AaB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - AaB (2-2)

De Superliga 2021/2022 wedstrijd tussen Kopenhagen en AaB geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kopenhagen - AaB
Goals
2
2
LIVE Kopenhagen - AaB 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - AaB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - AaB
Opstellingen Kopenhagen - AaB

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kopenhagen - AaB

Kopenhagen en AaB treffen elkaar in de 1e speelronde van de Superliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mads-Kristoffer Kristoffersen en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Superliga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Kopenhagen en AaB elkaar treffen in de Superliga.

Resultaat Aantal
Winst Kopenhagen 0
Winst AaB 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kopenhagen - AaB Opstelling Kopenhagen Opstelling AaB Live Kopenhagen - AaB Live Kopenhagen - AaB kijken Kopenhagen - AaB kijken Live Kopenhagen - AaB stream Kopenhagen - AaB Fox Sports Nabeschouwing Kopenhagen - AaB Uitslag Kopenhagen - AaB Statistieken Kopenhagen - AaB Superliga 2021/2022 Kopenhagen - AaB wedden Kopenhagen - AaB gokken Kopenhagen - AaB Unibet