Nabeschouwing OB - Kopenhagen (0-2) || Superliga 2021/2022

Zondag 1 augustus 2021 - 18:00 uur

In de Superliga 2021/2022 neemt OB het zondag 1 augustus 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Nature Energy Park in Odense.

Via de OB - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OB - Kopenhagen (0-2)

Het Superliga duel tussen OB en Kopenhagen is onder leiding van scheidsrechter Jakob Kehlet geëindigd in een 0-2 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Wind, waarmee FC Copenhagen met 0-1 de leiding nam. FC Copenhagen vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Diks op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Kopenhagen.

LIVE OB - Kopenhagen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OB - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt J. Wind met assist van K. Diks FC Copenhagen 0-1
57' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt K. Diks met assist van V. Kristansen FC Copenhagen 0-2
62' Wissel OB Wissel M. Lieder voor I. Jebali OB
62' Wissel OB Wissel T. Klove voor A. Okosun OB
62' Wissel OB Wissel R. Laursen voor R. D. Ostrom OB
65' Wissel FC Copenhagen Wissel R. Hojlund voor K. Wilczek FC Copenhagen
65' Wissel FC Copenhagen Wissel L. Lerager voor M. Daramy FC Copenhagen
75' Wissel OB Wissel M. Fenger voor M. Frokjaer OB
77' Wissel FC Copenhagen Wissel P. Ankersen voor J. Stage FC Copenhagen
77' Wissel FC Copenhagen Wissel P. Biel voor J. Wind FC Copenhagen
81' Wissel OB Wissel M. Opondo voor E. Sabbi OB
89' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Opondo Afgekeurd doelpunt vanwege hands M. Opondo OB
89' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor V. Nelsson FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting OB - Kopenhagen
Opstellingen OB - Kopenhagen

Voorbeschouwing OB - Kopenhagen

OB en Kopenhagen treffen elkaar in de 3e speelronde van de Superliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jakob Kehlet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat OB en Kopenhagen elkaar treffen in de Superliga.

Winst OB 0
Winst Kopenhagen 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OB op een 3e positie staat, terwijl we Kopenhagen terugvinden op de 8e plaats.