Nabeschouwing Silkeborg - AaB (0-0) || Superliga 2021/2022

Zondag 1 augustus 2021 - 14:00 uur

In de Superliga 2021/2022 neemt Silkeborg het zondag 1 augustus 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen AaB. De wedstrijd wordt gespeeld in JYSK park in Silkeborg.

Via de Silkeborg - AaB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Silkeborg - AaB (0-0)

De Superliga 2021/2022 wedstrijd tussen Silkeborg en AaB geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Silkeborg en AaB gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sandi Putros niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Silkeborg - AaB 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Silkeborg - AaB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel AaB Wissel F. Borsting voor J. Ahlmann AaB
27' Gele kaart AaB Gele kaart voor M. Christensen AaB
47' Gele kaart AaB Gele kaart voor M. Ross AaB
46' Wissel Silkeborg Wissel S. Thordarson voor A. Oggesen Silkeborg
46' Wissel AaB Wissel P. Ferreira voor M. Christensen AaB
59' Wissel AaB Wissel K. Kusk voor T. Prica AaB
59' Wissel AaB Wissel A. Hagelskjaer voor M. Ross AaB
64' Gele kaart AaB Gele kaart voor M. Hojholt AaB
65' Wissel Silkeborg Wissel W. Abou Ali voor A. Lind Silkeborg
65' Wissel Silkeborg Wissel A. F. Klynge voor S. Jorgensen Silkeborg
73' Gele kaart AaB Gele kaart voor F. Borsting AaB
74' Wissel AaB Wissel M. Makaric voor M. Hojholt AaB
78' Gele kaart Silkeborg Gele kaart voor A. Calisir Silkeborg
87' Wissel Silkeborg Wissel N. Rojkjaer voor N. Vallys Silkeborg
Video hoogtepunten en samenvatting Silkeborg - AaB
Opstellingen Silkeborg - AaB

Voorbeschouwing Silkeborg - AaB

Silkeborg en AaB treffen elkaar in de 3e speelronde van de Superliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sandi Putros en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Silkeborg en AaB elkaar treffen in de Superliga.

Winst Silkeborg 0
Winst AaB 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Silkeborg op een 9e positie staat, terwijl we AaB terugvinden op de 10e plaats.