Nabeschouwing BB Erzurumspor - Ümraniyespor (0-3) || Vriendschappelijk clubs 2022

Woensdag 20 juli 2022 - 16:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2022 neemt BB Erzurumspor het woensdag 20 juli 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Ümraniyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kazım Karabekir Stadyumu in Erzurum.

Via de BB Erzurumspor - Ümraniyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BB Erzurumspor - Ümraniyespor (0-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen BB Erzurumspor en Ümraniyespor is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Ümraniyespor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Bettaieb, waarmee Ümraniyespor met 0-1 de leiding nam. Ümraniyespor vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Del Valle op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Ümraniyespor, waarmee A. Mršić zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Ümraniyespor dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken BB Erzurumspor - Ümraniyespor
LIVE BB Erzurumspor - Ümraniyespor 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BB Erzurumspor - Ümraniyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Ümraniyespor Doelpunt A. Bettaieb Ümraniyespor 0-1
19' Doelpunt Ümraniyespor Doelpunt Y. Del Valle Ümraniyespor 0-2
59' Doelpunt Ümraniyespor Doelpunt A. Mršić Ümraniyespor 0-3