Nabeschouwing Bochum - Antalyaspor (6-2) || Vriendschappelijk clubs 2022

Zaterdag 23 juli 2022 - 15:45 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2022 neemt Bochum het zaterdag 23 juli 2022 om 15:45 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vonovia Ruhrstadion in Bochum.

Via de Bochum - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bochum - Antalyaspor (6-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Bochum en Antalyaspor is geëindigd in een 6-2 overwinning voor Bochum. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door H. Ghacha, waarmee Antalyaspor met 0-1 de leiding nam. VfL Bochum 1848 kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Ordets, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette S. Zoller zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee VfL Bochum 1848 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor VfL Bochum 1848 vergroot nadat T. Asano de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 58e minuut nadat T. Asano namens VfL Bochum 1848 de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 68e minuut was het H. Wright van Antalyaspor wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan VfL Bochum 1848 om te scoren. In de 75e minuut zette J. Osei-Tutu de stand op 5-2 in het voordeel van VfL Bochum 1848. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door VfL Bochum 1848. Het was P. Osterhage die in de 77e minuut de stand op 6-2 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 6-2 stand in het voordeel van Bochum.

LIVE Bochum - Antalyaspor 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bochum - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt H. Ghacha Antalyaspor 0-1
41' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt I. Ordets VfL Bochum 1848 1-1
45' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt S. Zoller VfL Bochum 1848 2-1
56' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt T. Asano VfL Bochum 1848 3-1
58' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt T. Asano VfL Bochum 1848 4-1
60' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel P. Forster voor K. Stoger VfL Bochum 1848
60' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel J. Osei-Tutu voor T. Asano VfL Bochum 1848
68' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt H. Wright Antalyaspor 4-2
70' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel M. Tolba voor K. Stafylidis VfL Bochum 1848
70' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel P. Osterhage voor A. Losilla VfL Bochum 1848
70' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel C. Antwi-Adjei voor S. Zoller VfL Bochum 1848
75' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt J. Osei-Tutu VfL Bochum 1848 5-2
77' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt P. Osterhage VfL Bochum 1848 6-2
79' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel T. Bonga voor P. Hofmann VfL Bochum 1848