Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Pendikspor (2-0) || Vriendschappelijk clubs 2022

Vrijdag 22 juli 2022 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2022 neemt Gazişehir Gaziantep het vrijdag 22 juli 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Pendikspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Pendikspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Pendikspor (2-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Gazişehir Gaziantep en Pendikspor is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door R. Niyaz, waarmee Gaziantep F.K. met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Gaziantep F.K. opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het F. Soyalp die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Gaziantep F.K..

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Gazişehir Gaziantep.

Wedstrijdstatistieken Gazişehir Gaziantep - Pendikspor
2
0
LIVE Gazişehir Gaziantep - Pendikspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Pendikspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

62' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt R. Niyaz Gaziantep F.K. 1-0
90' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt F. Soyalp Gaziantep F.K. 2-0