Nabeschouwing Konyaspor - Adanaspor (4-1) || Vriendschappelijk clubs 2022

Zondag 25 september 2022 - 13:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2022 neemt Konyaspor het zondag 25 september 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Adanaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Adanaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Adanaspor (4-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Konyaspor en Adanaspor is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Bruno Paz, waarmee Konyaspor met 1-0 de leiding nam. Konyaspor vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Murić op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Konyaspor, waarmee M. Diouf zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Konyaspor geen gas terug, waardoor in de 47e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van K. Demirtaş. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 82e minuut wist M. Mollaoğlu namens Adanaspor de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Konyaspor.

Wedstrijdstatistieken Konyaspor - Adanaspor
Goals
4
1
LIVE Konyaspor - Adanaspor 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Adanaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Bruno Paz Konyaspor 1-0
23' Doelpunt Konyaspor Doelpunt R. Murić Konyaspor 2-0
39' Doelpunt Konyaspor Doelpunt M. Diouf Konyaspor 3-0
47' Doelpunt Konyaspor Doelpunt K. Demirtaş Konyaspor 4-0
82' Doelpunt Adanaspor Doelpunt M. Mollaoğlu Adanaspor 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Adanaspor
Opstellingen Konyaspor - Adanaspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Konyaspor - Adanaspor

Konyaspor en Adanaspor treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Konyaspor en Adanaspor elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Konyaspor 0
Winst Adanaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Konyaspor - Adanaspor Opstelling Konyaspor Opstelling Adanaspor Live Konyaspor - Adanaspor Live Konyaspor - Adanaspor kijken Konyaspor - Adanaspor kijken Live Konyaspor - Adanaspor stream Konyaspor - Adanaspor Fox Sports Nabeschouwing Konyaspor - Adanaspor Uitslag Konyaspor - Adanaspor Statistieken Konyaspor - Adanaspor Vriendschappelijk clubs 2022 Konyaspor - Adanaspor wedden Konyaspor - Adanaspor gokken Konyaspor - Adanaspor Unibet