Nabeschouwing Pescara - Adana Demirspor (2-1) || Vriendschappelijk clubs 2022

Zondag 24 juli 2022 - 17:30 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2022 neemt Pescara het zondag 24 juli 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia in Pescara.

Via de Pescara - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pescara - Adana Demirspor (2-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Pescara en Adana Demirspor is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Pescara. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Adana Demirspor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van B. Assombalonga. Pescara kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Lescano, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Pescara vervolgens op 2-1. Het was L. Cuppone die vanaf 11 meter wist te scoren in de 60e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Pescara dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Pescara - Adana Demirspor
Goals
2
1
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
7
10
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
88
122
Gevaarlijke aanvallen
41
57
Corners
3
3
Wissels
10
4
LIVE Pescara - Adana Demirspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pescara - Adana Demirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt B. Assombalonga Adana Demirspor 0-1
29' Doelpunt Pescara Doelpunt F. Lescano Pescara 1-1
60' Penalty Pescara Penalty L. Cuppone Pescara 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Pescara - Adana Demirspor
Opstellingen Pescara - Adana Demirspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Pescara - Adana Demirspor

Pescara en Adana Demirspor treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Pescara en Adana Demirspor elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Pescara 0
Winst Adana Demirspor 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Pescara - Adana Demirspor Opstelling Pescara Opstelling Adana Demirspor Live Pescara - Adana Demirspor Live Pescara - Adana Demirspor kijken Pescara - Adana Demirspor kijken Live Pescara - Adana Demirspor stream Pescara - Adana Demirspor Fox Sports Nabeschouwing Pescara - Adana Demirspor Uitslag Pescara - Adana Demirspor Statistieken Pescara - Adana Demirspor Vriendschappelijk clubs 2022 Pescara - Adana Demirspor wedden Pescara - Adana Demirspor gokken Pescara - Adana Demirspor Unibet