Nabeschouwing Sakaryaspor - Fatih Karagümrük (3-3) || Vriendschappelijk clubs 2022

Zaterdag 30 juli 2022 - 19:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2022 neemt Sakaryaspor het zaterdag 30 juli 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fatih Karagümrük. De wedstrijd wordt gespeeld in Sakarya Atatürk Stadı in Adapazarı.

Via de Sakaryaspor - Fatih Karagümrük live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sakaryaspor - Fatih Karagümrük (3-3)

De Vriendschappelijk clubs 2022 wedstrijd tussen Sakaryaspor en Fatih Karagümrük geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door H. Yavuz, waarmee Sakaryaspor met 1-0 de leiding nam. Sakaryaspor vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ü. Kurt op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut wist Fatih Karagümrük de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Diagne.

Na 52 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Borini de 2-2 maakte voor Fatih Karagümrük. Fatih Karagümrük leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 53 minuten op voorsprong na een goal van F. Borini: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Sakaryaspor. In de 59e minuut was het O. Sol die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Sakaryaspor - Fatih Karagümrük
Goals
3
3
LIVE Sakaryaspor - Fatih Karagümrük 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sakaryaspor - Fatih Karagümrük teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Sakaryaspor Doelpunt H. Yavuz Sakaryaspor 1-0
13' Doelpunt Sakaryaspor Doelpunt Ü. Kurt Sakaryaspor 2-0
43' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt M. Diagne Fatih Karagümrük 2-1
52' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt F. Borini Fatih Karagümrük 2-2
53' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt F. Borini Fatih Karagümrük 2-3
59' Doelpunt Sakaryaspor Doelpunt O. Sol Sakaryaspor 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Sakaryaspor - Fatih Karagümrük
Opstellingen Sakaryaspor - Fatih Karagümrük

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sakaryaspor - Fatih Karagümrük

Sakaryaspor en Fatih Karagümrük treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Sakaryaspor en Fatih Karagümrük elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Sakaryaspor 0
Winst Fatih Karagümrük 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sakaryaspor - Fatih Karagümrük Opstelling Sakaryaspor Opstelling Fatih Karagümrük Live Sakaryaspor - Fatih Karagümrük Live Sakaryaspor - Fatih Karagümrük kijken Sakaryaspor - Fatih Karagümrük kijken Live Sakaryaspor - Fatih Karagümrük stream Sakaryaspor - Fatih Karagümrük Fox Sports Nabeschouwing Sakaryaspor - Fatih Karagümrük Uitslag Sakaryaspor - Fatih Karagümrük Statistieken Sakaryaspor - Fatih Karagümrük Vriendschappelijk clubs 2022 Sakaryaspor - Fatih Karagümrük wedden Sakaryaspor - Fatih Karagümrük gokken Sakaryaspor - Fatih Karagümrük Unibet