Nabeschouwing Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor (3-0) || Vriendschappelijk clubs 2022

Zondag 25 september 2022 - 14:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2022 neemt Sivasspor het zondag 25 september 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Tokat Bld Plevnespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor (3-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Sivasspor en Tokat Bld Plevnespor is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door D. SabiA, waarmee Sivasspor met 1-0 de leiding nam. Sivasspor vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Yeşilyurt op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Sivasspor, waarmee H. Arslan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Sivasspor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor
Goals
3
0
LIVE Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Sivasspor Doelpunt D. SabiA Sivasspor 1-0
33' Doelpunt Sivasspor Doelpunt E. Yeşilyurt Sivasspor 2-0
55' Doelpunt Sivasspor Doelpunt H. Arslan Sivasspor 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor
Opstellingen Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor

Sivasspor en Tokat Bld Plevnespor treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Sivasspor en Tokat Bld Plevnespor elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Sivasspor 0
Winst Tokat Bld Plevnespor 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor Opstelling Sivasspor Opstelling Tokat Bld Plevnespor Live Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor Live Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor kijken Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor kijken Live Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor stream Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor Fox Sports Nabeschouwing Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor Uitslag Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor Statistieken Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor Vriendschappelijk clubs 2022 Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor wedden Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor gokken Sivasspor - Tokat Bld Plevnespor Unibet