Nabeschouwing Ümraniyespor - Samgurali (3-0) || Vriendschappelijk clubs 2022

Donderdag 28 juli 2022 - 16:30 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2022 neemt Ümraniyespor het donderdag 28 juli 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Samgurali. De wedstrijd wordt gespeeld in Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu in İstanbul.

Via de Ümraniyespor - Samgurali live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ümraniyespor - Samgurali (3-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Ümraniyespor en Samgurali is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Ümraniyespor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 10 minuten. A. Mršić maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Ümraniyespor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Ümraniyespor vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Mršić op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Ümraniyespor, waarmee Y. Del Valle zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Ümraniyespor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Ümraniyespor - Samgurali
Goals
3
0
LIVE Ümraniyespor - Samgurali 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ümraniyespor - Samgurali teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Penalty Ümraniyespor Penalty A. Mršić Ümraniyespor 1-0
33' Doelpunt Ümraniyespor Doelpunt A. Mršić Ümraniyespor 2-0
46' Doelpunt Ümraniyespor Doelpunt Y. Del Valle Ümraniyespor 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Ümraniyespor - Samgurali
Opstellingen Ümraniyespor - Samgurali

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ümraniyespor - Samgurali

Ümraniyespor en Samgurali treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Ümraniyespor en Samgurali elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Ümraniyespor 0
Winst Samgurali 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ümraniyespor - Samgurali Opstelling Ümraniyespor Opstelling Samgurali Live Ümraniyespor - Samgurali Live Ümraniyespor - Samgurali kijken Ümraniyespor - Samgurali kijken Live Ümraniyespor - Samgurali stream Ümraniyespor - Samgurali Fox Sports Nabeschouwing Ümraniyespor - Samgurali Uitslag Ümraniyespor - Samgurali Statistieken Ümraniyespor - Samgurali Vriendschappelijk clubs 2022 Ümraniyespor - Samgurali wedden Ümraniyespor - Samgurali gokken Ümraniyespor - Samgurali Unibet