Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Eyüpspor (5-2) || Vriendschappelijk clubs 2022

Zondag 25 september 2022 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2022 neemt İstanbul Başakşehir het zondag 25 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Eyüpspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Eyüpspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Eyüpspor (5-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen İstanbul Başakşehir en Eyüpspor is geëindigd in een 5-2 overwinning voor İstanbul Başakşehir.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door M. Arslantaş, waarmee İstanbul Başakşehir met 1-0 de leiding nam. İstanbul Başakşehir vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Okaka op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van İstanbul Başakşehir, waarmee P. Keny zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam İstanbul Başakşehir geen gas terug, waardoor in de 75e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van D. Aleksić. De 5-0 voor İstanbul Başakşehir volgde even later in de 80e minuut nadat M. Chouiar namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 82e minuut was het A. Yumurtacı van Eyüpspor wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens Eyüpspor mocht R. Babel in de 87e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 5-2 eindstand in het voordeel van İstanbul Başakşehir.

Wedstrijdstatistieken İstanbul Başakşehir - Eyüpspor
5
2
LIVE İstanbul Başakşehir - Eyüpspor 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Eyüpspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt M. Arslantaş İstanbul Başakşehir 1-0
55' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt S. Okaka İstanbul Başakşehir 2-0
60' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt P. Keny İstanbul Başakşehir 3-0
75' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt D. Aleksić İstanbul Başakşehir 4-0
80' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt M. Chouiar İstanbul Başakşehir 5-0
82' Doelpunt Eyüpspor Doelpunt A. Yumurtacı Eyüpspor 5-1
87' Doelpunt Eyüpspor Doelpunt R. Babel Eyüpspor 5-2