In de neemt Raith Rovers het zaterdag 8 mei 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dunfermline Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Stark's Park in Kirkcaldy.

Via de Raith Rovers - Dunfermline Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Raith Rovers - Dunfermline Athletic (2-0)

Het duel tussen Raith Rovers en Dunfermline Athletic is onder leiding van scheidsrechter Greg Aitken geëindigd in een 2-0 overwinning voor Raith Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Raith Rovers - Dunfermline Athletic
Goals
2
0
LIVE Raith Rovers - Dunfermline Athletic 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Raith Rovers - Dunfermline Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Raith Rovers - Dunfermline Athletic
Opstellingen Raith Rovers - Dunfermline Athletic

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Raith Rovers - Dunfermline Athletic

Raith Rovers en Dunfermline Athletic treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Greg Aitken en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Raith Rovers en Dunfermline Athletic in de vond plaats op 4 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Raith Rovers 0
Winst Dunfermline Athletic 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Raith Rovers - Dunfermline Athletic Opstelling Raith Rovers Opstelling Dunfermline Athletic Live Raith Rovers - Dunfermline Athletic Live Raith Rovers - Dunfermline Athletic kijken Raith Rovers - Dunfermline Athletic kijken Live Raith Rovers - Dunfermline Athletic stream Raith Rovers - Dunfermline Athletic Fox Sports Nabeschouwing Raith Rovers - Dunfermline Athletic Uitslag Raith Rovers - Dunfermline Athletic Statistieken Raith Rovers - Dunfermline Athletic 2020/2021 Raith Rovers - Dunfermline Athletic wedden Raith Rovers - Dunfermline Athletic gokken Raith Rovers - Dunfermline Athletic Unibet