In de neemt AaB het zaterdag 24 juli 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Midtjylland. De wedstrijd wordt gespeeld in Aalborg Portland Park in Aalborg.

Via de AaB - Midtjylland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AaB - Midtjylland (0-1)

Het duel tussen AaB en Midtjylland is onder leiding van scheidsrechter Jakob Kehlet geëindigd in een 0-1 overwinning voor Midtjylland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken AaB - Midtjylland
LIVE AaB - Midtjylland 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AaB - Midtjylland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting AaB - Midtjylland
Opstellingen AaB - Midtjylland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AaB - Midtjylland

AaB en Midtjylland treffen elkaar in de 2e speelronde van de van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jakob Kehlet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AaB en Midtjylland elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst AaB 0
Winst Midtjylland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AaB op een 4e positie staat, terwijl we Midtjylland terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
AaB - Midtjylland Opstelling AaB Opstelling Midtjylland Live AaB - Midtjylland Live AaB - Midtjylland kijken AaB - Midtjylland kijken Live AaB - Midtjylland stream AaB - Midtjylland Fox Sports Nabeschouwing AaB - Midtjylland Uitslag AaB - Midtjylland Statistieken AaB - Midtjylland 2021/2022 AaB - Midtjylland wedden AaB - Midtjylland gokken AaB - Midtjylland Unibet