In de neemt AGF het zondag 1 augustus 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Randers. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de AGF - Randers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AGF - Randers (1-2)

Het duel tussen AGF en Randers is onder leiding van scheidsrechter Mads-Kristoffer Kristoffersen geëindigd in een 1-2 overwinning voor Randers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door T. Kehinde, waarmee Randers met 0-1 de leiding nam. AGF kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Kurminowski, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette M. Greve zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Randers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mads-Kristoffer Kristoffersen, waardoor Randers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken AGF - Randers
Goals
1
2
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
14
7
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
153
130
Gevaarlijke aanvallen
58
49
Passes
460
398
Overtredingen
11
12
Buitenspel
3
2
Corners
5
2
Wissels
3
6
LIVE AGF - Randers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AGF - Randers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Wissel Randers Wissel F. Lauenborg voor A. Kamara Randers
27' Doelpunt Randers Doelpunt T. Kehinde met assist van M. Greve Randers 0-1
49' Gele kaart AGF Gele kaart voor N. Poulsen AGF
50' Doelpunt AGF Doelpunt D. Kurminowski met assist van E. Kahl AGF 1-1
55' Doelpunt Randers Doelpunt M. Greve met assist van S. Graves Jensen Randers 1-2
60' Gele kaart Randers Gele kaart voor L. B. Johnsen Randers
63' Wissel AGF Wissel A. DAlberto voor J. O. Lund AGF
70' Wissel Randers Wissel T. Klysner voor T. Kehinde Randers
72' Wissel AGF Wissel A. Gronbaek voor J. D. Thorsteinsson AGF
75' Gele kaart AGF Gele kaart voor G. Links AGF
83' Wissel Randers Wissel S. Tibbling voor M. Greve Randers
83' Wissel Randers Wissel N. Brock-Madsen voor M. Egho Randers
83' Wissel Randers Wissel E. Marxen voor F. Lauenborg Randers
84' Wissel AGF Wissel A. Ammitzboll voor E. Kahl AGF
96' Gele kaart Randers Gele kaart voor S. Graves Jensen Randers
Video hoogtepunten en samenvatting AGF - Randers
Opstellingen AGF - Randers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AGF - Randers

AGF en Randers treffen elkaar in de 3e speelronde van de van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mads-Kristoffer Kristoffersen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AGF en Randers elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst AGF 0
Winst Randers 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AGF op een 8e positie staat, terwijl we Randers terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
AGF - Randers Opstelling AGF Opstelling Randers Live AGF - Randers Live AGF - Randers kijken AGF - Randers kijken Live AGF - Randers stream AGF - Randers Fox Sports Nabeschouwing AGF - Randers Uitslag AGF - Randers Statistieken AGF - Randers 2021/2022 AGF - Randers wedden AGF - Randers gokken AGF - Randers Unibet