In de neemt Viborg het zaterdag 31 juli 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Midtjylland. De wedstrijd wordt gespeeld in Energi Viborg Arena in Viborg.

Via de Viborg - Midtjylland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viborg - Midtjylland (0-2)

Het duel tussen Viborg en Midtjylland is onder leiding van scheidsrechter Anders Poulsen geëindigd in een 0-2 overwinning voor Midtjylland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Viborg - Midtjylland
LIVE Viborg - Midtjylland 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viborg - Midtjylland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Viborg - Midtjylland
Opstellingen Viborg - Midtjylland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Viborg - Midtjylland

Viborg en Midtjylland treffen elkaar in de 3e speelronde van de van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anders Poulsen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Viborg en Midtjylland elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Viborg 0
Winst Midtjylland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Viborg op een 3e positie staat, terwijl we Midtjylland terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Viborg - Midtjylland Opstelling Viborg Opstelling Midtjylland Live Viborg - Midtjylland Live Viborg - Midtjylland kijken Viborg - Midtjylland kijken Live Viborg - Midtjylland stream Viborg - Midtjylland Fox Sports Nabeschouwing Viborg - Midtjylland Uitslag Viborg - Midtjylland Statistieken Viborg - Midtjylland 2021/2022 Viborg - Midtjylland wedden Viborg - Midtjylland gokken Viborg - Midtjylland Unibet