In de neemt Alemannia Haibach het zondag 26 juni 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Bayern Alzenau. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportplatz am Hohen Kreuz in Haibach.

Via de Alemannia Haibach - Bayern Alzenau live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alemannia Haibach - Bayern Alzenau (1-5)

Het duel tussen Alemannia Haibach en Bayern Alzenau is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Bayern Alzenau. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door , waarmee Bayern Alzenau met 0-1 de leiding nam. Bayern Alzenau vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Bayern Alzenau, waarmee zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 60 minuten deed iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Alemannia Haibach werd verkleind tot 1-3. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 78e minuut nadat namens Bayern Alzenau de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 89e minuut en kwam op naam te staan van Bayern Alzenau speler , die daarmee tekende voor de 1-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Bayern Alzenau.

Wedstrijdstatistieken Alemannia Haibach - Bayern Alzenau
Goals
1
5
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
14
16
Schoten op doel
5
11
Aanvallen
73
76
Gevaarlijke aanvallen
40
50
Corners
3
2
LIVE Alemannia Haibach - Bayern Alzenau 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alemannia Haibach - Bayern Alzenau teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Bayern Alzenau Doelpunt Bayern Alzenau 0-1
22' Doelpunt Bayern Alzenau Doelpunt Bayern Alzenau 0-2
33' Doelpunt Bayern Alzenau Doelpunt Bayern Alzenau 0-3
60' Doelpunt Alemannia Haibach Doelpunt Alemannia Haibach 1-3
78' Doelpunt Bayern Alzenau Doelpunt Bayern Alzenau 1-4
89' Doelpunt Bayern Alzenau Doelpunt Bayern Alzenau 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Alemannia Haibach - Bayern Alzenau
Opstellingen Alemannia Haibach - Bayern Alzenau

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Alemannia Haibach - Bayern Alzenau

Alemannia Haibach en Bayern Alzenau treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Alemannia Haibach en Bayern Alzenau elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Alemannia Haibach 0
Winst Bayern Alzenau 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Alemannia Haibach - Bayern Alzenau Opstelling Alemannia Haibach Opstelling Bayern Alzenau Live Alemannia Haibach - Bayern Alzenau Live Alemannia Haibach - Bayern Alzenau kijken Alemannia Haibach - Bayern Alzenau kijken Live Alemannia Haibach - Bayern Alzenau stream Alemannia Haibach - Bayern Alzenau Fox Sports Nabeschouwing Alemannia Haibach - Bayern Alzenau Uitslag Alemannia Haibach - Bayern Alzenau Statistieken Alemannia Haibach - Bayern Alzenau 2022 Alemannia Haibach - Bayern Alzenau wedden Alemannia Haibach - Bayern Alzenau gokken Alemannia Haibach - Bayern Alzenau Unibet