Nabeschouwing Doxa - AEL (0-0) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 00:00 uur

Doxa - AEL

In de neemt Doxa het zaterdag 6 augustus 2022 om 00:00 uur in eigen huis op tegen AEL. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Doxa - AEL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doxa - AEL (0-0)

In de heeft de wedstrijd tussen Doxa en AEL geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 0-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door S. Scepovic, waarmee AEL met 0-1 de leiding nam. AEL vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Continella op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Doxa - AEL
Schoten totaal
9
7
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
79
82
Gevaarlijke aanvallen
42
43
Corners
2
2
Wissels
6
12
LIVE Doxa - AEL 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doxa - AEL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt AEL Doelpunt S. Scepovic AEL 0-1
55' Doelpunt AEL Doelpunt V. Continella AEL 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Doxa - AEL
Opstellingen Doxa - AEL

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Doxa - AEL

Doxa en AEL treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Doxa en AEL elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Doxa 0
Winst AEL 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Doxa - AEL Opstelling Doxa Opstelling AEL Live Doxa - AEL Live Doxa - AEL kijken Doxa - AEL kijken Live Doxa - AEL stream Doxa - AEL Fox Sports Nabeschouwing Doxa - AEL Uitslag Doxa - AEL Statistieken Doxa - AEL 2022 Doxa - AEL wedden Doxa - AEL gokken Doxa - AEL Unibet