Nabeschouwing Folkestone Invicta - Ashford United (4-2) ||

Zondag 7 augustus 2022 - 14:00 uur

In de neemt Folkestone Invicta het zondag 7 augustus 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Ashford United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Fullicks Stadium in Folkestone.

Via de Folkestone Invicta - Ashford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Folkestone Invicta - Ashford United (4-2)

Het duel tussen Folkestone Invicta en Ashford United is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Folkestone Invicta. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Folkestone Invicta kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van J. Rogers. Ashford United kwam in de 7e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Ramadan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette A. Yusuff zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Folkestone Invicta de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat O. Olumide de 2-2 maakte voor Ashford United. Folkestone Invicta leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 75 minuten op voorsprong na een goal van N. Green: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 89e minuut en kwam op naam te staan van Folkestone Invicta speler I. Olutade, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Folkestone Invicta.

Wedstrijdstatistieken Folkestone Invicta - Ashford United
Goals
4
2
LIVE Folkestone Invicta - Ashford United 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Folkestone Invicta - Ashford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Folkestone Invicta Doelpunt J. Rogers Folkestone Invicta 1-0
7' Doelpunt Ashford United Doelpunt A. Ramadan Ashford United 1-1
40' Doelpunt Folkestone Invicta Doelpunt A. Yusuff Folkestone Invicta 2-1
55' Doelpunt Ashford United Doelpunt O. Olumide Ashford United 2-2
75' Doelpunt Folkestone Invicta Doelpunt N. Green Folkestone Invicta 3-2
89' Doelpunt Folkestone Invicta Doelpunt I. Olutade Folkestone Invicta 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Folkestone Invicta - Ashford United
Opstellingen Folkestone Invicta - Ashford United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Folkestone Invicta - Ashford United

Folkestone Invicta en Ashford United treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Folkestone Invicta en Ashford United elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Folkestone Invicta 0
Winst Ashford United 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Folkestone Invicta - Ashford United Opstelling Folkestone Invicta Opstelling Ashford United Live Folkestone Invicta - Ashford United Live Folkestone Invicta - Ashford United kijken Folkestone Invicta - Ashford United kijken Live Folkestone Invicta - Ashford United stream Folkestone Invicta - Ashford United Fox Sports Nabeschouwing Folkestone Invicta - Ashford United Uitslag Folkestone Invicta - Ashford United Statistieken Folkestone Invicta - Ashford United 2022 Folkestone Invicta - Ashford United wedden Folkestone Invicta - Ashford United gokken Folkestone Invicta - Ashford United Unibet