Nabeschouwing Mirandés - Osasuna (1-2) ||

Vrijdag 5 augustus 2022 - 19:00 uur

In de neemt Mirandés het vrijdag 5 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Anduva in Miranda de Ebro.

Via de Mirandés - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mirandés - Osasuna (1-2)

Het duel tussen Mirandés en Osasuna is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Hernandez zette Mirandés op een 1-0 voorsprong in de 26e minuut van de wedstrijd. Osasuna kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Brasanac, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette R. Ibanez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Osasuna de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Osasuna dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Mirandés - Osasuna
Goals
1
2
Balbezit
45%
55%
Schoten totaal
11
10
Schoten op doel
5
8
Aanvallen
84
115
Gevaarlijke aanvallen
49
83
Corners
6
6
Wissels
4
2
LIVE Mirandés - Osasuna 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mirandés - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Eigen doelpunt Mirandés Eigen doelpunt A. Hernandez Mirandés 1-0
61' Doelpunt Osasuna Doelpunt D. Brasanac Osasuna 1-1
75' Doelpunt Osasuna Doelpunt R. Ibanez Osasuna 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Mirandés - Osasuna
Opstellingen Mirandés - Osasuna

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Mirandés - Osasuna

Mirandés en Osasuna treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Mirandés en Osasuna elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Mirandés 0
Winst Osasuna 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Mirandés - Osasuna Opstelling Mirandés Opstelling Osasuna Live Mirandés - Osasuna Live Mirandés - Osasuna kijken Mirandés - Osasuna kijken Live Mirandés - Osasuna stream Mirandés - Osasuna Fox Sports Nabeschouwing Mirandés - Osasuna Uitslag Mirandés - Osasuna Statistieken Mirandés - Osasuna 2022 Mirandés - Osasuna wedden Mirandés - Osasuna gokken Mirandés - Osasuna Unibet