Nabeschouwing Nocerina - Turris Neapolis (1-1) ||

Zondag 7 augustus 2022 - 18:30 uur

In de neemt Nocerina het zondag 7 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Turris Neapolis. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio San Francesco in Nocera Inferiore.

Via de Nocerina - Turris Neapolis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nocerina - Turris Neapolis (1-1)

In de heeft de wedstrijd tussen Nocerina en Turris Neapolis geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door P. Frascatore, waarmee Turris met 0-1 de leiding nam. Nocerina kwam na 31 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Mancino, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Nocerina - Turris Neapolis
Goals
1
1
Balbezit
51%
49%
Schoten totaal
14
4
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
102
98
Gevaarlijke aanvallen
59
45
Corners
2
1
Wissels
10
4
LIVE Nocerina - Turris Neapolis 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nocerina - Turris Neapolis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Doelpunt Turris Doelpunt P. Frascatore Turris 0-1
31' Doelpunt Nocerina Doelpunt G. Mancino Nocerina 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Nocerina - Turris Neapolis
Opstellingen Nocerina - Turris Neapolis

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Nocerina - Turris Neapolis

Nocerina en Turris Neapolis treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Nocerina en Turris Neapolis elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Nocerina 0
Winst Turris Neapolis 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Nocerina - Turris Neapolis Opstelling Nocerina Opstelling Turris Neapolis Live Nocerina - Turris Neapolis Live Nocerina - Turris Neapolis kijken Nocerina - Turris Neapolis kijken Live Nocerina - Turris Neapolis stream Nocerina - Turris Neapolis Fox Sports Nabeschouwing Nocerina - Turris Neapolis Uitslag Nocerina - Turris Neapolis Statistieken Nocerina - Turris Neapolis 2022 Nocerina - Turris Neapolis wedden Nocerina - Turris Neapolis gokken Nocerina - Turris Neapolis Unibet