Nabeschouwing Sittingbourne - Margate (1-2) ||

Vrijdag 5 augustus 2022 - 20:45 uur

In de neemt Sittingbourne het vrijdag 5 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Margate. De wedstrijd wordt gespeeld in The WE Mannin Stadium in Sittingbourne.

Via de Sittingbourne - Margate live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sittingbourne - Margate (1-2)

Het duel tussen Sittingbourne en Margate is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Margate. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Trialist A, waarmee Margate met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van zorgde ervoor dat Margate op 0-2 kwam te staan in de 72e minuut. In de 91e minuut wist Sittingbourne de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Puemo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sittingbourne kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Margate dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sittingbourne - Margate
Goals
1
2
Balbezit
52%
48%
Schoten totaal
10
10
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
47
54
Gevaarlijke aanvallen
29
38
Corners
5
6
LIVE Sittingbourne - Margate 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sittingbourne - Margate teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Margate Doelpunt Trialist A Margate 0-1
72' Eigen doelpunt Margate Eigen doelpunt Margate 0-2
91' Doelpunt Sittingbourne Doelpunt J. Puemo Sittingbourne 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sittingbourne - Margate
Opstellingen Sittingbourne - Margate

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sittingbourne - Margate

Sittingbourne en Margate treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Sittingbourne en Margate elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Sittingbourne 0
Winst Margate 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sittingbourne - Margate Opstelling Sittingbourne Opstelling Margate Live Sittingbourne - Margate Live Sittingbourne - Margate kijken Sittingbourne - Margate kijken Live Sittingbourne - Margate stream Sittingbourne - Margate Fox Sports Nabeschouwing Sittingbourne - Margate Uitslag Sittingbourne - Margate Statistieken Sittingbourne - Margate 2022 Sittingbourne - Margate wedden Sittingbourne - Margate gokken Sittingbourne - Margate Unibet