Nabeschouwing Hartberg - Salzburg (0-2) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 19:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Hartberg het zaterdag 6 augustus 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Salzburg (0-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 0-2 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Fernando, waarmee Salzburg met 0-1 de leiding nam. Salzburg vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Capaldo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 90e minuut kreeg M. Diambou van Salzburg voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Salzburg de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Salzburg.

LIVE Hartberg - Salzburg 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor S. Pavlovic Salzburg
50' Doelpunt Salzburg Doelpunt Fernando Salzburg 0-1
61' Doelpunt Salzburg Doelpunt N. Capaldo met assist van M. Wober Salzburg 0-2
64' Wissel Salzburg Wissel N. Okafor voor Fernando Salzburg
64' Wissel Salzburg Wissel A. Bernede voor M. Kjaergaard Salzburg
67' Wissel Hartberg Wissel O. Aydin voor D. Tadic Hartberg
67' Wissel Hartberg Wissel A. Ejupi voor L. Fadinger Hartberg
75' Wissel Salzburg Wissel M. Diambou voor N. Capaldo Salzburg
75' Wissel Salzburg Wissel R. Simic voor B. Sesko Salzburg
77' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor R. Simic Salzburg
77' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Swete Hartberg
78' Wissel Hartberg Wissel M. Kropfl voor T. Kainz Hartberg
84' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Diambou Salzburg
86' Wissel Salzburg Wissel A. Ulmer voor S. Pavlovic Salzburg
90' Tweede gele kaart Salzburg Tweede gele kaart voor M. Diambou Salzburg
90' Wissel Hartberg Wissel M. Gollner voor J. Heil Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Salzburg
Opstellingen Hartberg - Salzburg
De opstellingen van Hartberg en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.