Nabeschouwing Salzburg - Austria Klagenfurt (2-0) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Salzburg het zaterdag 20 augustus 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Klagenfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Leipzig.

Via de Salzburg - Austria Klagenfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Austria Klagenfurt (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Austria Klagenfurt is onder leiding van scheidsrechter Josef Spurny geëindigd in een 2-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door Fernando, waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. Salzburg vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Okafor op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Salzburg.

LIVE Salzburg - Austria Klagenfurt 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Austria Klagenfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor L. Sucic Salzburg
42' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor P. Pacult Austria Klagenfurt
46' Wissel Salzburg Wissel A. Ulmer voor S. Pavlovic Salzburg
51' Doelpunt Salzburg Doelpunt Fernando met assist van M. Kjaergaard Salzburg 1-0
62' Wissel Salzburg Wissel N. Okafor voor B. Sesko Salzburg
64' Wissel Austria Klagenfurt Wissel R. Benatelli voor A. Irving Austria Klagenfurt
68' Doelpunt Salzburg Doelpunt N. Okafor met assist van A. Ulmer Salzburg 2-0
68' Wissel Austria Klagenfurt Wissel J. Arweiler voor M. Pink Austria Klagenfurt
73' Wissel Salzburg Wissel D. Kameri voor M. Kjaergaard Salzburg
78' Wissel Austria Klagenfurt Wissel N. Djoric voor K. Gezos Austria Klagenfurt
82' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor N. Capaldo Salzburg
84' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor N. Djoric Austria Klagenfurt
87' Wissel Salzburg Wissel J. Adamu voor Fernando Salzburg
87' Wissel Salzburg Wissel M. Diambou voor L. Sucic Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Austria Klagenfurt
Opstellingen Salzburg - Austria Klagenfurt
De opstellingen van Salzburg en Austria Klagenfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Austria Klagenfurt zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.