Nabeschouwing Wolfsberger AC - LASK Linz (1-5) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Wolfsberger AC het zaterdag 6 augustus 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - LASK Linz (1-5)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en LASK Linz is onder leiding van scheidsrechter Rene Eisner geëindigd in een 1-5 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. LASK Linz kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van M. Ljubicic. LASK Linz vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Goiginger op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 21e minuut volgde een derde treffer van LASK Linz, waarmee M. Ljubicic zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam LASK Linz geen gas terug, waardoor in de 37e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van M. Ljubicic. De 0-5 voor LASK Linz volgde even later in de 58e minuut nadat M. Ljubicic namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 61e minuut en kwam op naam te staan van Wolfsberger AC speler M. Novak, die daarmee tekende voor de 1-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rene Eisner en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van LASK Linz.

LIVE Wolfsberger AC - LASK Linz 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt LASK Linz Doelpunt M. Ljubicic met assist van T. Goiginger LASK Linz 0-1
8' Doelpunt LASK Linz Doelpunt T. Goiginger met assist van K. Nakamura LASK Linz 0-2
19' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor B. Jovicic LASK Linz
19' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Taferner Wolfsberger AC
21' Doelpunt LASK Linz Doelpunt M. Ljubicic met assist van Hong Hyun-Seok LASK Linz 0-3
37' Doelpunt LASK Linz Doelpunt M. Ljubicic met assist van K. Nakamura LASK Linz 0-4
45' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor T. Rocher Wolfsberger AC
46' Wissel Wolfsberger AC Wissel T. Ballo voor M. Leitgeb Wolfsberger AC
46' Wissel Wolfsberger AC Wissel R. Schifferl voor S. Piesinger Wolfsberger AC
46' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Novak voor A. Jasic Wolfsberger AC
46' Wissel Wolfsberger AC Wissel N. Vergos voor T. Baribo Wolfsberger AC
58' Doelpunt LASK Linz Doelpunt M. Ljubicic LASK Linz 0-5
60' Wissel Wolfsberger AC Wissel D. Gugganig voor J. Scherzer Wolfsberger AC
60' Wissel LASK Linz Wissel E. Koulouris voor M. Ljubicic LASK Linz
61' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Novak Wolfsberger AC 1-5
71' Wissel LASK Linz Wissel R. Zulj voor Hong Hyun-Seok LASK Linz
71' Wissel LASK Linz Wissel H. Balic voor K. Nakamura LASK Linz
75' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor H. Bonmann Wolfsberger AC
82' Wissel LASK Linz Wissel A. Schmidt voor T. Goiginger LASK Linz
82' Wissel LASK Linz Wissel M. Potzmann voor B. Jovicic LASK Linz
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - LASK Linz
Opstellingen Wolfsberger AC - LASK Linz
De opstellingen van Wolfsberger AC en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.