Nabeschouwing Club Brugge - Woluwe-Zaventem (3-0) || Croky Cup 2012/2013

Woensdag 26 september 2012 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2012/2013 neemt Club Brugge het woensdag 26 september 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Woluwe-Zaventem.

Via de Club Brugge - Woluwe-Zaventem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Woluwe-Zaventem (3-0)

Het Croky Cup duel tussen Club Brugge en Woluwe-Zaventem is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 33e minuut dacht Club Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van Jordi Figueras. Helaas voor Club Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Club Brugge dat via V. Odjidja-Ofoe dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Vleminckx dacht na 85 minuten te scoren voor Club Brugge, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - Woluwe-Zaventem
3
0
LIVE Club Brugge - Woluwe-Zaventem 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Woluwe-Zaventem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Jordi Figueras Club Brugge
37' Doelpunt Club Brugge Doelpunt V. Odjidja-Ofoe Club Brugge
46' Wissel Woluwe-Zaventem Wissel Y. Etumba voor G. Bilstein Woluwe-Zaventem
68' Wissel Club Brugge Wissel B. Verstraete voor Víctor Vázquez Club Brugge
71' Wissel Woluwe-Zaventem Wissel B. Vander Elst voor M. Ouahabi Woluwe-Zaventem
80' Gele kaart Woluwe-Zaventem Gele kaart voor D. Pannis Woluwe-Zaventem
84' Wissel Club Brugge Wissel I. Trickovski voor M. Lestienne Club Brugge
85' Doelpunt Club Brugge Doelpunt B. Vleminckx Club Brugge
89' Wissel Club Brugge Wissel T. Høgli voor C. Hoefkens Club Brugge