Nabeschouwing AS Eupen - KV Oostende (0-1) || Croky Cup 2018/2019

Woensdag 19 december 2018 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2018/2019 neemt AS Eupen het woensdag 19 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - KV Oostende (0-1)

Het Croky Cup duel tussen AS Eupen en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 0-1 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door R. Zivkovic, waarmee KV Oostende met 0-1 de leiding nam. In de 76e minuut kreeg G. Milović van KV Oostende voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor KV Oostende de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor KV Oostende uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE AS Eupen - KV Oostende 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Essende AS Eupen
30' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor AS Eupen
59' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor J. Bataille KV Oostende
65' Wissel AS Eupen Wissel M. Laurent voor J. Schauerte AS Eupen
68' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor G. Milović KV Oostende
74' Doelpunt KV Oostende Doelpunt R. Zivkovic KV Oostende 0-1
75' Wissel AS Eupen Wissel M. Fall voor I. Yagan AS Eupen
76' Tweede gele kaart KV Oostende Tweede gele kaart voor G. Milović KV Oostende
78' Wissel KV Oostende Wissel A. Nkaka voor F. Marquet KV Oostende
78' Wissel KV Oostende Wissel F. Sakala voor Fernando Canesin KV Oostende
81' Wissel AS Eupen Wissel D. Pollet voor D. Diagné AS Eupen
85' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor KV Oostende
88' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor KV Oostende
94' Wissel KV Oostende Wissel E. Banda voor R. Zivkovic KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - KV Oostende
Opstellingen AS Eupen - KV Oostende

Voorbeschouwing AS Eupen - KV Oostende

AS Eupen en KV Oostende spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AS Eupen en KV Oostende elkaar treffen in de Croky Cup.