Nabeschouwing Cappellen - Sprimont-Comblain (2-0) || Croky Cup 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 20:00 uur



In de Croky Cup 2018/2019 neemt Cappellen het zaterdag 4 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sprimont-Comblain. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Jos van Wellen in Kapellen.

Via de Cappellen - Sprimont-Comblain live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cappellen - Sprimont-Comblain (2-0)

Het Croky Cup duel tussen Cappellen en Sprimont-Comblain is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Cappellen.

Wedstrijdstatistieken Cappellen - Sprimont-Comblain
Goals
2
0
LIVE Cappellen - Sprimont-Comblain 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cappellen - Sprimont-Comblain teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Cappellen - Sprimont-Comblain
Opstellingen Cappellen - Sprimont-Comblain

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cappellen - Sprimont-Comblain

Cappellen en Sprimont-Comblain spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Cappellen en Sprimont-Comblain in de Croky Cup vond plaats op 14 augustus 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cappellen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Cappellen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sprimont-Comblain slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cappellen 1
Winst Sprimont-Comblain 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cappellen - Sprimont-Comblain Opstelling Cappellen Opstelling Sprimont-Comblain Live Cappellen - Sprimont-Comblain Live Cappellen - Sprimont-Comblain kijken Cappellen - Sprimont-Comblain kijken Live Cappellen - Sprimont-Comblain stream Cappellen - Sprimont-Comblain Fox Sports Nabeschouwing Cappellen - Sprimont-Comblain Uitslag Cappellen - Sprimont-Comblain Statistieken Cappellen - Sprimont-Comblain Croky Cup 2018/2019 Cappellen - Sprimont-Comblain wedden Cappellen - Sprimont-Comblain gokken Cappellen - Sprimont-Comblain Unibet