Nabeschouwing De Kempen - Witgoor Sport (4-1) || Croky Cup 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 20:00 uur



In de Croky Cup 2018/2019 neemt De Kempen het zaterdag 11 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Witgoor Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Staf Janssensstadion in Tielen.

Via de De Kempen - Witgoor Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Kempen - Witgoor Sport (4-1)

Het Croky Cup duel tussen De Kempen en Witgoor Sport is geëindigd in een 4-1 overwinning voor De Kempen.

Wedstrijdstatistieken De Kempen - Witgoor Sport
Goals
4
1
LIVE De Kempen - Witgoor Sport 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Kempen - Witgoor Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting De Kempen - Witgoor Sport
Opstellingen De Kempen - Witgoor Sport

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Kempen - Witgoor Sport

De Kempen en Witgoor Sport spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat De Kempen en Witgoor Sport elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst De Kempen 0
Winst Witgoor Sport 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
De Kempen - Witgoor Sport Opstelling De Kempen Opstelling Witgoor Sport Live De Kempen - Witgoor Sport Live De Kempen - Witgoor Sport kijken De Kempen - Witgoor Sport kijken Live De Kempen - Witgoor Sport stream De Kempen - Witgoor Sport Fox Sports Nabeschouwing De Kempen - Witgoor Sport Uitslag De Kempen - Witgoor Sport Statistieken De Kempen - Witgoor Sport Croky Cup 2018/2019 De Kempen - Witgoor Sport wedden De Kempen - Witgoor Sport gokken De Kempen - Witgoor Sport Unibet