Nabeschouwing Deinze - RWDM (6-0) || Croky Cup 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 18:00 uur



In de Croky Cup 2018/2019 neemt Deinze het zaterdag 25 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - RWDM (6-0)

Het Croky Cup duel tussen Deinze en RWDM is onder leiding van scheidsrechter Sam Silvrants geëindigd in een 6-0 overwinning voor Deinze.

Wedstrijdstatistieken Deinze - RWDM
Goals
6
0
LIVE Deinze - RWDM 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - RWDM
Opstellingen Deinze - RWDM
De opstellingen van Deinze en RWDM zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Deinze - RWDM

Deinze en RWDM spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sam Silvrants en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Deinze en RWDM elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Deinze 0
Winst RWDM 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Deinze - RWDM Opstelling Deinze Opstelling RWDM Live Deinze - RWDM Live Deinze - RWDM kijken Deinze - RWDM kijken Live Deinze - RWDM stream Deinze - RWDM Fox Sports Nabeschouwing Deinze - RWDM Uitslag Deinze - RWDM Statistieken Deinze - RWDM Croky Cup 2018/2019 Deinze - RWDM wedden Deinze - RWDM gokken Deinze - RWDM Unibet