Nabeschouwing Duffel - De Kempen (3-1) || Croky Cup 2018/2019

Zondag 19 augustus 2018 - 16:00 uur



In de Croky Cup 2018/2019 neemt Duffel het zondag 19 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen De Kempen. De wedstrijd wordt gespeeld in Gemeentelijk Sportcentrum in Duffel.

Via de Duffel - De Kempen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Duffel - De Kempen (3-1)

Het Croky Cup duel tussen Duffel en De Kempen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Duffel.

Wedstrijdstatistieken Duffel - De Kempen
Goals
3
1
LIVE Duffel - De Kempen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Duffel - De Kempen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Duffel - De Kempen
Opstellingen Duffel - De Kempen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Duffel - De Kempen

Duffel en De Kempen spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Duffel en De Kempen in de Croky Cup vond plaats op 1 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Kempen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is De Kempen favoriet. 1 keer wist de ploeg van Duffel te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Duffel. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Duffel 0
Winst De Kempen 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Duffel - De Kempen Opstelling Duffel Opstelling De Kempen Live Duffel - De Kempen Live Duffel - De Kempen kijken Duffel - De Kempen kijken Live Duffel - De Kempen stream Duffel - De Kempen Fox Sports Nabeschouwing Duffel - De Kempen Uitslag Duffel - De Kempen Statistieken Duffel - De Kempen Croky Cup 2018/2019 Duffel - De Kempen wedden Duffel - De Kempen gokken Duffel - De Kempen Unibet