Nabeschouwing Cercle Brugge - Rebecq (0-1) || Croky Cup 2019/2020

Dinsdag 24 september 2019 - 20:00 uur



In de Croky Cup 2019/2020 neemt Cercle Brugge het dinsdag 24 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rebecq. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Rebecq live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Rebecq (0-1)

Het Croky Cup duel tussen Cercle Brugge en Rebecq is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rebecq. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door C. Rosy, waarmee Rebecq met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Rebecq.

Wedstrijdstatistieken Cercle Brugge - Rebecq
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
12
6
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
181
105
Gevaarlijke aanvallen
131
62
Corners
7
4
Wissels
3
3
LIVE Cercle Brugge - Rebecq 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Rebecq teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Rebecq Doelpunt C. Rosy Rebecq 0-1
35' Gele kaart Rebecq Gele kaart voor C. Rosy Rebecq
46' Gele kaart Rebecq Gele kaart voor Rebecq
58' Wissel Cercle Brugge Wissel R. K. NGuessan voor G. Donsah Cercle Brugge
58' Wissel Cercle Brugge Wissel S. Peeters voor L. Coulibaly Cercle Brugge
58' Wissel Cercle Brugge Wissel W. Balikwisha voor K. Hazard Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Rebecq
Opstellingen Cercle Brugge - Rebecq

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cercle Brugge - Rebecq

Cercle Brugge en Rebecq spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Cercle Brugge en Rebecq elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Cercle Brugge 0
Winst Rebecq 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cercle Brugge - Rebecq Opstelling Cercle Brugge Opstelling Rebecq Live Cercle Brugge - Rebecq Live Cercle Brugge - Rebecq kijken Cercle Brugge - Rebecq kijken Live Cercle Brugge - Rebecq stream Cercle Brugge - Rebecq Fox Sports Nabeschouwing Cercle Brugge - Rebecq Uitslag Cercle Brugge - Rebecq Statistieken Cercle Brugge - Rebecq Croky Cup 2019/2020 Cercle Brugge - Rebecq wedden Cercle Brugge - Rebecq gokken Cercle Brugge - Rebecq Unibet