Nabeschouwing Standard Luik - Rebecq (3-0) || Croky Cup 2019/2020

Woensdag 4 december 2019 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2019/2020 neemt Standard Luik het woensdag 4 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rebecq. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Rebecq live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Rebecq (3-0)

Het Croky Cup duel tussen Standard Luik en Rebecq is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 3-0 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door A. Boljevic, waarmee Standard Liège met 1-0 de leiding nam. Standard Liège vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Cop op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Standard Liège, waarmee C. Fai zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bert Put, waardoor Standard Luik een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Standard Luik - Rebecq 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Rebecq teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Standard Liège Doelpunt A. Boljevic Standard Liège 1-0
27' Gele kaart Rebecq Gele kaart voor G. Niangbo Rebecq
51' Gele kaart Rebecq Gele kaart voor M. Herbecq Rebecq
56' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Miangue Standard Liège
56' Gele kaart Rebecq Gele kaart voor M. Barroso Rebecq
60' Doelpunt Standard Liège Doelpunt D. Cop Standard Liège 2-0
64' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor R. Goreux Standard Liège
65' Wissel Rebecq Wissel L. Pajaziti voor G. Niangbo Rebecq
67' Doelpunt Standard Liège Doelpunt C. Fai Standard Liège 3-0
71' Wissel Standard Liège Wissel D. M. Dragus voor P. MPoku Standard Liège
74' Wissel Rebecq Wissel Q. Meerpoel voor M. Barroso Rebecq
83' Wissel Standard Liège Wissel N. Raskin voor G. Cimirot Standard Liège
87' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela-Gonzalez voor A. Boljevic Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Rebecq
Opstellingen Standard Luik - Rebecq
De opstellingen van Standard Luik en Rebecq zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Standard Luik - Rebecq

Standard Luik en Rebecq spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Standard Luik en Rebecq elkaar treffen in de Croky Cup.