Nabeschouwing Tienen - Sint-Eloois-Winkel (2-1) || Croky Cup 2019/2020

Zondag 11 augustus 2019 - 16:00 uur



In de Croky Cup 2019/2020 neemt Tienen het zondag 11 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Eloois-Winkel.

Via de Tienen - Sint-Eloois-Winkel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tienen - Sint-Eloois-Winkel (2-1)

Het Croky Cup duel tussen Tienen en Sint-Eloois-Winkel is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tienen.

Wedstrijdstatistieken Tienen - Sint-Eloois-Winkel
Goals
2
1
LIVE Tienen - Sint-Eloois-Winkel 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tienen - Sint-Eloois-Winkel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Tienen - Sint-Eloois-Winkel
Opstellingen Tienen - Sint-Eloois-Winkel

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Tienen - Sint-Eloois-Winkel

Tienen en Sint-Eloois-Winkel spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Tienen en Sint-Eloois-Winkel in de Croky Cup vond plaats op 12 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tienen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Tienen 0
Winst Sint-Eloois-Winkel 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Tienen - Sint-Eloois-Winkel Opstelling Tienen Opstelling Sint-Eloois-Winkel Live Tienen - Sint-Eloois-Winkel Live Tienen - Sint-Eloois-Winkel kijken Tienen - Sint-Eloois-Winkel kijken Live Tienen - Sint-Eloois-Winkel stream Tienen - Sint-Eloois-Winkel Fox Sports Nabeschouwing Tienen - Sint-Eloois-Winkel Uitslag Tienen - Sint-Eloois-Winkel Statistieken Tienen - Sint-Eloois-Winkel Croky Cup 2019/2020 Tienen - Sint-Eloois-Winkel wedden Tienen - Sint-Eloois-Winkel gokken Tienen - Sint-Eloois-Winkel Unibet