Nabeschouwing Beringen - Elene-Grotenberge (1-0) || Croky Cup 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 19:30 uur



In de Croky Cup 2022/2023 neemt Beringen het zaterdag 6 augustus 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Elene-Grotenberge. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Motbemden in Beringen.

Via de Beringen - Elene-Grotenberge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beringen - Elene-Grotenberge (1-0)

Het Croky Cup duel tussen Beringen en Elene-Grotenberge is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Beringen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Beringen - Elene-Grotenberge
Goals
1
0
LIVE Beringen - Elene-Grotenberge 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beringen - Elene-Grotenberge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Beringen - Elene-Grotenberge
Opstellingen Beringen - Elene-Grotenberge

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Beringen - Elene-Grotenberge

Beringen en Elene-Grotenberge spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Beringen en Elene-Grotenberge elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Beringen 0
Winst Elene-Grotenberge 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Beringen - Elene-Grotenberge Opstelling Beringen Opstelling Elene-Grotenberge Live Beringen - Elene-Grotenberge Live Beringen - Elene-Grotenberge kijken Beringen - Elene-Grotenberge kijken Live Beringen - Elene-Grotenberge stream Beringen - Elene-Grotenberge Fox Sports Nabeschouwing Beringen - Elene-Grotenberge Uitslag Beringen - Elene-Grotenberge Statistieken Beringen - Elene-Grotenberge Croky Cup 2022/2023 Beringen - Elene-Grotenberge wedden Beringen - Elene-Grotenberge gokken Beringen - Elene-Grotenberge Unibet