Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Club Brugge (2-0) || Croky Cup 2023/2024

Woensdag 28 februari 2024 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt Union Saint-Gilloise het woensdag 28 februari 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Club Brugge (2-0)

Het Croky Cup duel tussen Union Saint-Gilloise en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 2-0 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 73e minuut door Mohamed Amoura , waarmee Union Saint-Gilloise met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Union Saint-Gilloise opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het Ross Sykes die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Union Saint-Gilloise. In de 99e minuut moest Club Brugge verder met een man minder nadat Maxim De Cuyper een rode kaart had gekregen. Het lukte Union Saint-Gilloise in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Union Saint-Gilloise.

LIVE Union Saint-Gilloise - Club Brugge 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Ross Sykes voor Kevin Mac Allister Union Saint-Gilloise
43' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Hans Vanaken Club Brugge
50' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Mathias Rasmussen Union Saint-Gilloise
68' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Jean Thierry Lazare Amani voor Mathias Rasmussen Union Saint-Gilloise
72' Wissel Club Brugge Wissel Hugo Vetlesen voor Éder Balanta Club Brugge
73' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt Mohamed Amoura  met assist van Jean Thierry Lazare Amani Union Saint-Gilloise 1-0
85' Wissel Club Brugge Wissel Michał Skóraś voor Ferran Jutglà Club Brugge
85' Wissel Club Brugge Wissel Nordin Jackers voor Simon Mignolet Club Brugge
86' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Charles Vanhoutte Union Saint-Gilloise
92' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt Ross Sykes met assist van Cameron Puertas Union Saint-Gilloise 2-0
99' Rode kaart Club Brugge Rode kaart voor Maxim De Cuyper Club Brugge
94' Wissel Club Brugge Wissel Víctor Barberá voor Joel Ordóñez Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Club Brugge
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Club Brugge
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Union Saint-Gilloise - Club Brugge

Union Saint-Gilloise en Club Brugge spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Union Saint-Gilloise en Club Brugge in de Croky Cup vond plaats op 7 februari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 2 keer wist de ploeg van Union Saint-Gilloise te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Union Saint-Gilloise. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.