Nabeschouwing Anderlecht - Lokeren (3-2) || Belgische Super Cup 2012/2013

Zondag 22 juli 2012 - 18:00 uur

In de Belgische Super Cup 2012/2013 neemt Anderlecht het zondag 22 juli 2012 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren.

Via de Anderlecht - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Lokeren (3-2)

Het Belgische Super Cup duel tussen Anderlecht en Lokeren is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door D. Praet, waarmee Anderlecht met 1-0 de leiding nam. Anderlecht vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Mbokani op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut wist Lokeren de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via I. Leko.

Na 58 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat I. Leko de 2-2 maakte voor Lokeren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Anderlecht dat in de 76e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat G. Gillet de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Anderlecht.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Lokeren
3
2
LIVE Anderlecht - Lokeren 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Anderlecht Doelpunt D. Praet Anderlecht 1-0
29' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor D. Mbokani Anderlecht
36' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor O. Deschacht Anderlecht
46' Doelpunt Anderlecht Doelpunt D. Mbokani met assist van D. Odoi Anderlecht 2-0
46' Wissel Lokeren Wissel B. De Ceulaer voor N. De Pauw Lokeren
48' Doelpunt Lokeren Doelpunt I. Leko met assist van A. Patosi Lokeren 2-1
58' Doelpunt Lokeren Doelpunt I. Leko met assist van B. De Ceulaer Lokeren 2-2
61' Wissel Anderlecht Wissel Reynaldo voor D. Praet Anderlecht
76' Doelpunt Anderlecht Doelpunt G. Gillet met assist van Kanu Anderlecht 3-2
78' Wissel Lokeren Wissel A. Corryn voor A. Patosi Lokeren
80' Wissel Lokeren Wissel D. Fall voor I. Leko Lokeren
87' Wissel Anderlecht Wissel S. Kljestan voor M. Jovanovic Anderlecht
88' Wissel Anderlecht Wissel O. Iakovenko voor Kanu Anderlecht