Nabeschouwing Club Brugge - Standard Luik (2-1) || Belgische Super Cup 2018/2019

Zondag 22 juli 2018 - 20:00 uur

In de Belgische Super Cup 2018/2019 neemt Club Brugge het zondag 22 juli 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Standard Luik (2-1)

Het Belgische Super Cup duel tussen Club Brugge en Standard Luik is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door H. Vanaken, waarmee Club Brugge met 1-0 de leiding nam. Club Brugge vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Wesley op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Standard Liège de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Edmilson Junior. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Standard Liège kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Club Brugge een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Club Brugge - Standard Luik 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel Standard Liège Wissel C. Fai voor S. Pocognoli Standard Liège
39' Doelpunt Club Brugge Doelpunt H. Vanaken met assist van A. Groeneveld Club Brugge 1-0
43' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Wesley met assist van H. Vanaken Club Brugge 2-0
50' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Edmilson Junior Standard Liège 2-1
66' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor L. Cavanda Standard Liège
68' Wissel Standard Liège Wissel M. Djenepo voor S. Bastien Standard Liège
70' Wissel Club Brugge Wissel B. Baiye voor M. Rits Club Brugge
71' Wissel Club Brugge Wissel S. Schrijvers voor Wesley Club Brugge
77' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor C. Fai Standard Liège
79' Wissel Club Brugge Wissel D. Cools voor K. Diatta Club Brugge
83' Wissel Standard Liège Wissel R. Emond voor D. Čop Standard Liège
87' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor K. Laifis Standard Liège
88' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor R. Vormer Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Standard Luik
Opstellingen Club Brugge - Standard Luik

Voorbeschouwing Club Brugge - Standard Luik

Club Brugge en Standard Luik spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Belgische Super Cup.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Standard Luik in de Belgische Super Cup vond plaats op 23 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Standard Luik slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.