Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf (2-0) || Bundesliga 2018/2019

Zondag 17 februari 2019 - 18:00 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Bayer Leverkusen het zondag 17 februari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fortuna Düsseldorf. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Fortuna Düsseldorf is onder leiding van scheidsrechter Markus Schmidt geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door K. Havertz, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Bailey op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bayer Leverkusen.

LIVE Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Alario voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
18' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Havertz met assist van K. Volland Bayer 04 Leverkusen 1-0
21' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor A. Dragović Bayer 04 Leverkusen
27' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel A. Barkok voor J. Zimmer Fortuna Düsseldorf
47' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor O. Fink Fortuna Düsseldorf
60' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor D. Lukebakio Fortuna Düsseldorf
64' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel B. Raman voor M. Suttner Fortuna Düsseldorf
66' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt L. Bailey Bayer 04 Leverkusen 2-0
75' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel D. Kownacki voor O. Fink Fortuna Düsseldorf
80' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Baumgartlinger voor J. Brandt Bayer 04 Leverkusen
82' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor A. Hoffmann Fortuna Düsseldorf
89' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Paulinho voor K. Volland Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf
Opstellingen Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Fortuna Düsseldorf zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fortuna Düsseldorf zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf

Bayer Leverkusen en Fortuna Düsseldorf treffen elkaar in de 22e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Markus Schmidt en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayer Leverkusen en Fortuna Düsseldorf in de Bundesliga vond plaats op 26 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayer Leverkusen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Bayer Leverkusen favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Fortuna Düsseldorf slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bayer Leverkusen 3
Winst Fortuna Düsseldorf 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayer Leverkusen op een 8e positie staat, terwijl we Fortuna Düsseldorf terugvinden op de 12e plaats.