Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Hannover 96 (2-2) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Bayer Leverkusen het zaterdag 20 oktober 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hannover 96. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Hannover 96 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Hannover 96 (2-2)

De Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Hannover 96 geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 7e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Wendell van Bayer 04 Leverkusen via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 25 minuten was het F. Muslija die Hannover 96 op een 0-1 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Bayer 04 Leverkusen in de 34e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van L. Bender.

In de 54e minuut was het Hannover 96 dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. Felipe. In de 57e minuut moest Hannover 96 verder met een man minder, nadat M. Felipe een tweede gele kaart kreeg. Na 94 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat K. Bellarabi de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Bayer Leverkusen - Hannover 96 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Hannover 96 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor M. Felipe Hannover 96
7' Penalty gemist Bayer 04 Leverkusen Penalty gemist Wendell Bayer 04 Leverkusen
25' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt F. Muslija Hannover 96 0-1
34' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt L. Bender met assist van J. Brandt Bayer 04 Leverkusen 1-1
49' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Weiser Bayer 04 Leverkusen
54' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt M. Felipe Hannover 96 1-2
57' Tweede gele kaart Hannover 96 Tweede gele kaart voor M. Felipe Hannover 96
60' Wissel Hannover 96 Wissel K. Wimmer voor B. Wood Hannover 96
64' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel I. Thelin voor D. Kohr Bayer 04 Leverkusen
68' Wissel Hannover 96 Wissel M. Ostrzolek voor F. Muslija Hannover 96
73' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor P. Schwegler Hannover 96
75' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Bellarabi voor K. Volland Bayer 04 Leverkusen
75' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Bailey voor M. Weiser Bayer 04 Leverkusen
79' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor M. Esser Hannover 96
81' Wissel Hannover 96 Wissel M. Bakalorz voor P. Schwegler Hannover 96
84' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor Miiko Albornoz Hannover 96
94' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Bellarabi met assist van L. Bender Bayer 04 Leverkusen 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Hannover 96
Opstellingen Bayer Leverkusen - Hannover 96
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Hannover 96 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hannover 96 zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.