Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Werder Bremen (1-3) || Bundesliga 2018/2019

Zondag 17 maart 2019 - 13:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Bayer Leverkusen het zondag 17 maart 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Werder Bremen (1-3)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Werder Bremen is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 1-3 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door M. Kruse, waarmee Werder Bremen met 0-1 de leiding nam. Werder Bremen vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Rashica op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut wist Bayer 04 Leverkusen de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Bailey.

Na 95 minuten werd de voorsprong voor Werder Bremen vergroot nadat M. Kruse de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Werder Bremen.

LIVE Bayer Leverkusen - Werder Bremen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Kruse met assist van M. Eggestein Werder Bremen 0-1
37' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Rashica met assist van M. Kruse Werder Bremen 0-2
38' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor L. Bender Bayer 04 Leverkusen
41' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor A. Dragović Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Havertz voor C. Aránguiz Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Paulinho voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
65' Wissel Werder Bremen Wissel M. Harnik voor M. Rashica Werder Bremen
71' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor N. Şahin Werder Bremen
75' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt L. Bailey Bayer 04 Leverkusen 1-2
75' Wissel Werder Bremen Wissel F. Bartels voor J. Eggestein Werder Bremen
84' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel M. Weiser voor L. Bender Bayer 04 Leverkusen
84' Wissel Werder Bremen Wissel S. Langkamp voor D. Klaassen Werder Bremen
89' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor J. Pavlenka Werder Bremen
91' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Wendell Bayer 04 Leverkusen
95' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Kruse met assist van M. Harnik Werder Bremen 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Werder Bremen
Opstellingen Bayer Leverkusen - Werder Bremen
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.