Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Wolfsburg (1-3) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Bayer Leverkusen het zaterdag 1 september 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Wolfsburg (1-3)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Wolfsburg is onder leiding van scheidsrechter Sven Jablonski geëindigd in een 1-3 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door L. Bailey, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van R. Özcan zorgde ervoor dat VfL Wolfsburg op 1-1 kwam te staan in de 36e minuut. In de 55e minuut zette W. Weghorst zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee VfL Wolfsburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de voorsprong voor VfL Wolfsburg vergroot nadat R. Steffen de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Wolfsburg.

LIVE Bayer Leverkusen - Wolfsburg 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor Ignacio Camacho VfL Wolfsburg
24' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt L. Bailey met assist van M. Weiser Bayer 04 Leverkusen 1-0
36' Eigen doelpunt VfL Wolfsburg Eigen doelpunt R. Özcan VfL Wolfsburg 1-1
49' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor J. Roussillon VfL Wolfsburg
55' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt W. Weghorst met assist van J. Roussillon VfL Wolfsburg 1-2
59' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel C. Aránguiz voor Wendell Bayer 04 Leverkusen
60' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt R. Steffen met assist van J. Brekalo VfL Wolfsburg 1-3
67' Wissel VfL Wolfsburg Wissel A. Mehmedi voor R. Steffen VfL Wolfsburg
71' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel I. Thelin voor L. Alario Bayer 04 Leverkusen
71' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Paulinho voor K. Volland Bayer 04 Leverkusen
72' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor A. Dragović Bayer 04 Leverkusen
74' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor I. Thelin Bayer 04 Leverkusen
81' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Ginczek voor W. Weghorst VfL Wolfsburg
84' Wissel VfL Wolfsburg Wissel F. Uduokhai voor J. Roussillon VfL Wolfsburg
89' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Weiser Bayer 04 Leverkusen
93' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor D. Ginczek VfL Wolfsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Wolfsburg
Opstellingen Bayer Leverkusen - Wolfsburg
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.