Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Bayer Leverkusen (2-0) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Borussia M'gladbach het zaterdag 25 augustus 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Bayer Leverkusen (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Borussia M'gladbach en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Christian Dingert geëindigd in een 2-0 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 38e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg T. Hazard van Borussia Mönchengladbach via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Een penalty zorgde er later in de 55e minuut voor dat Borussia Mönchengladbach via J. Hofmann op 1-0 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Borussia Mönchengladbach via een goal van F. Johnson in de 58e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Borussia M'gladbach.

LIVE Borussia M'gladbach - Bayer Leverkusen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Penalty gemist Borussia Mönchengladbach Penalty gemist T. Hazard Borussia Mönchengladbach
49' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor D. Kohr Bayer 04 Leverkusen
51' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor B. Henrichs Bayer 04 Leverkusen
55' Penalty Borussia Mönchengladbach Penalty J. Hofmann Borussia Mönchengladbach 1-0
58' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt F. Johnson met assist van Raffael Borussia Mönchengladbach 2-0
64' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel I. Thelin voor B. Henrichs Bayer 04 Leverkusen
73' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor M. Ginter Borussia Mönchengladbach
77' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Bellarabi voor K. Volland Bayer 04 Leverkusen
77' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel M. Weiser voor L. Bailey Bayer 04 Leverkusen
79' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel A. Pléa voor Raffael Borussia Mönchengladbach
83' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor F. Johnson Borussia Mönchengladbach
88' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel D. Zakaria voor F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Bayer Leverkusen
Opstellingen Borussia M'gladbach - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.