Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Hannover 96 (4-1) || Bundesliga 2018/2019

Zondag 25 november 2018 - 18:00 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Borussia M'gladbach het zondag 25 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Hannover 96. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Hannover 96 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Hannover 96 (4-1)

Het Bundesliga duel tussen Borussia M'gladbach en Hannover 96 is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 4-1 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hannover 96 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van B. Wood. Borussia Mönchengladbach kwam in de 7e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Hazard, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette M. Lang zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Borussia Mönchengladbach de leiding in de wedstrijd nam.

Na 58 minuten werd de voorsprong voor Borussia Mönchengladbach vergroot nadat L. Stindl de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 77e minuut wist D. Zakaria namens Borussia Mönchengladbach de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniel Siebert en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Borussia M'gladbach.

LIVE Borussia M'gladbach - Hannover 96 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Hannover 96 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt B. Wood met assist van N. Füllkrug Hannover 96 0-1
7' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt T. Hazard met assist van F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach 1-1
40' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel T. Jantschke voor M. Ginter Borussia Mönchengladbach
44' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt M. Lang met assist van T. Jantschke Borussia Mönchengladbach 2-1
48' Wissel Hannover 96 Wissel G. Haraguchi voor N. Sarenren-Bazee Hannover 96
54' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor M. Ostrzolek Hannover 96
58' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt L. Stindl met assist van T. Hazard Borussia Mönchengladbach 3-1
65' Wissel Hannover 96 Wissel K. Wimmer voor I. Fossum Hannover 96
71' Wissel Hannover 96 Wissel H. Weydandt voor L. Maina Hannover 96
75' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel D. Zakaria voor A. Pléa Borussia Mönchengladbach
77' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt D. Zakaria met assist van T. Strobl Borussia Mönchengladbach 4-1
81' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Raffael voor L. Stindl Borussia Mönchengladbach
83' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor T. Hazard Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Hannover 96
Opstellingen Borussia M'gladbach - Hannover 96
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Hannover 96 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Hannover 96 zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.