Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Nürnberg (2-0) || Bundesliga 2018/2019

Dinsdag 18 december 2018 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Borussia M'gladbach het dinsdag 18 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Nürnberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Nürnberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Nürnberg (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Borussia M'gladbach en Nürnberg is onder leiding van scheidsrechter Robert Schröder geëindigd in een 2-0 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 45e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg T. Hazard van Borussia Mönchengladbach via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 47 minuten was het T. Hazard die Borussia Mönchengladbach op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Borussia Mönchengladbach via een goal van A. Pléa in de 86e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Borussia M'gladbach.

LIVE Borussia M'gladbach - Nürnberg 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Nürnberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor T. Leibold Nürnberg
30' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor K. Goden Nürnberg
45' Penalty gemist Borussia Mönchengladbach Penalty gemist T. Hazard Borussia Mönchengladbach
46' Wissel Nürnberg Wissel Ewerton voor K. Goden Nürnberg
47' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt T. Hazard met assist van I. Traoré Borussia Mönchengladbach 1-0
63' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor I. Traoré Borussia Mönchengladbach
73' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel M. Cuisance voor N. Elvedi Borussia Mönchengladbach
73' Wissel Nürnberg Wissel E. Salli voor V. Misidjan Nürnberg
75' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel M. Lang voor F. Johnson Borussia Mönchengladbach
81' Wissel Nürnberg Wissel T. Knöll voor Matheus Pereira Nürnberg
81' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor I. Traoré Borussia Mönchengladbach
86' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt A. Pléa met assist van M. Cuisance Borussia Mönchengladbach 2-0
93' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor G. Margreitter Nürnberg
95' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor O. Wendt Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Nürnberg
Opstellingen Borussia M'gladbach - Nürnberg
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Nürnberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Nürnberg zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.