Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Nürnberg (1-0) || Bundesliga 2018/2019

Zondag 17 maart 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Eintracht Frankfurt het zondag 17 maart 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Nürnberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Commerzbank-Arena in Frankfurt am Main.

Via de Eintracht Frankfurt - Nürnberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Nürnberg (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Eintracht Frankfurt en Nürnberg is onder leiding van scheidsrechter Bibiana Steinhaus geëindigd in een 1-0 overwinning voor Eintracht Frankfurt. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door M. Hinteregger, waarmee Eintracht Frankfurt met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Eintracht Frankfurt.

LIVE Eintracht Frankfurt - Nürnberg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Nürnberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt M. Hinteregger met assist van F. Kostić Eintracht Frankfurt 1-0
59' Wissel Nürnberg Wissel E. Salli voor T. Tillman Nürnberg
63' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel S. Haller voor Gonçalo Paciência Eintracht Frankfurt
68' Wissel Nürnberg Wissel T. Knöll voor M. Ishak Nürnberg
69' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor E. Salli Nürnberg
76' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel A. Rebić voor L. Jović Eintracht Frankfurt
83' Wissel Nürnberg Wissel G. Margreitter voor Y. Kubo Nürnberg
86' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel J. Willems voor F. Kostić Eintracht Frankfurt
92' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor L. Mühl Nürnberg
Video hoogtepunten en samenvatting Eintracht Frankfurt - Nürnberg
Opstellingen Eintracht Frankfurt - Nürnberg
De opstellingen van Eintracht Frankfurt en Nürnberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eintracht Frankfurt gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Nürnberg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Eintracht Frankfurt - Nürnberg

Eintracht Frankfurt en Nürnberg treffen elkaar in de 26e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bibiana Steinhaus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eintracht Frankfurt en Nürnberg in de Bundesliga vond plaats op 28 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Eintracht Frankfurt favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Nürnberg slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Eintracht Frankfurt 5
Winst Nürnberg 3
Gelijkspel 7
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eintracht Frankfurt op een 5e positie staat, terwijl we Nürnberg terugvinden op de 18e plaats.