Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Werder Bremen (1-2) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Eintracht Frankfurt het zaterdag 1 september 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in Commerzbank-Arena in Frankfurt am Main.

Via de Eintracht Frankfurt - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Werder Bremen (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Eintracht Frankfurt en Werder Bremen is onder leiding van scheidsrechter Sören Storks geëindigd in een 1-2 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Y. Ōsako, waarmee Werder Bremen met 0-1 de leiding nam. In de 32e minuut moest J. Willems van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Sören Storks een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Eintracht Frankfurt verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Eintracht Frankfurt vervolgens op 1-1. Het was S. Haller die vanaf 11 meter wist te scoren in de 49e minuut.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat M. Rashica namens Werder Bremen in de 96e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sören Storks, waardoor Werder Bremen dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Eintracht Frankfurt - Werder Bremen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel O. NDicka voor C. Salcedo Eintracht Frankfurt
21' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Y. Ōsako met assist van M. Eggestein Werder Bremen 0-1
32' Rode kaart Eintracht Frankfurt Rode kaart voor J. Willems Eintracht Frankfurt
35' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel T. Tawatha voor N. Müller Eintracht Frankfurt
36' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor M. Gaćinović Eintracht Frankfurt
44' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor P. Bargfrede Werder Bremen
49' Penalty Eintracht Frankfurt Penalty S. Haller Eintracht Frankfurt 1-1
53' Wissel Werder Bremen Wissel L. Plogmann voor J. Pavlenka Werder Bremen
59' Wissel Werder Bremen Wissel C. Pizarro voor M. Harnik Werder Bremen
68' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel J. de Guzmán voor M. Gaćinović Eintracht Frankfurt
81' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Veljkovic Werder Bremen
83' Wissel Werder Bremen Wissel M. Rashica voor P. Bargfrede Werder Bremen
96' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Rashica Werder Bremen 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Eintracht Frankfurt - Werder Bremen
Opstellingen Eintracht Frankfurt - Werder Bremen
De opstellingen van Eintracht Frankfurt en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eintracht Frankfurt gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.