Nabeschouwing Hertha BSC - Hannover 96 (0-0) || Bundesliga 2018/2019

Zondag 21 april 2019 - 18:00 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Hertha BSC het zondag 21 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Hannover 96. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion Berlin in Berlin.

Via de Hertha BSC - Hannover 96 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha BSC - Hannover 96 (0-0)

De Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Hertha BSC en Hannover 96 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Hertha BSC en Hannover 96 gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Hannover 96 kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sascha Stegemann niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Hertha BSC - Hannover 96 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha BSC - Hannover 96 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor P. Skjelbred Hertha BSC
22' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor M. Bakalorz Hannover 96
43' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor M. Grujić Hertha BSC
55' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor M. Leckie Hertha BSC
60' Wissel Hertha BSC Wissel D. Selke voor P. Skjelbred Hertha BSC
72' Wissel Hannover 96 Wissel N. Müller voor F. Muslija Hannover 96
76' Wissel Hertha BSC Wissel J. Dilrosun voor M. Leckie Hertha BSC
83' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor N. Stark Hertha BSC
84' Wissel Hannover 96 Wissel S. Soto voor L. Maina Hannover 96
93' Wissel Hertha BSC Wissel F. Lustenberger voor N. Stark Hertha BSC
Video hoogtepunten en samenvatting Hertha BSC - Hannover 96
Opstellingen Hertha BSC - Hannover 96
De opstellingen van Hertha BSC en Hannover 96 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hertha BSC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hannover 96 zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hertha BSC - Hannover 96

Hertha BSC en Hannover 96 treffen elkaar in de 30e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sascha Stegemann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hertha BSC en Hannover 96 in de Bundesliga vond plaats op 1 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hertha BSC. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Hertha BSC favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Hannover 96 slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hertha BSC 8
Winst Hannover 96 6
Gelijkspel 7
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hertha BSC op een 12e positie staat, terwijl we Hannover 96 terugvinden op de 18e plaats.