Nabeschouwing Nürnberg - Borussia Dortmund (0-0) || Bundesliga

Maandag 18 februari 2019 - 20:30 uur

In de Bundesliga neemt Nürnberg het maandag 18 februari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund. De wedstrijd wordt gespeeld in Max-Morlock-Stadion in Nurnberg.

Via de Nürnberg - Borussia Dortmund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nürnberg - Borussia Dortmund (0-0)

In de Bundesliga heeft de wedstrijd tussen Nürnberg en Borussia Dortmund geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Borussia Dortmund, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Borussia Dortmund kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Harm Osmers niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Nürnberg - Borussia Dortmund
Balbezit
27%
73%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
7
17
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
74
180
Gevaarlijke aanvallen
22
91
Passes
304
790
Overtredingen
8
9
Buitenspel
1
2
Corners
3
11
Wissels
3
2
LIVE Nürnberg - Borussia Dortmund 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nürnberg - Borussia Dortmund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
63' Wissel Borussia Dortmund Wissel Paco Alcácer voor M. Philipp Borussia Dortmund
66' Wissel Nürnberg Wissel M. Ishak voor A. Zreľák Nürnberg
77' Wissel Nürnberg Wissel R. Bauer voor E. Löwen Nürnberg
80' Wissel Borussia Dortmund Wissel J. Bruun Larsen voor T. Delaney Borussia Dortmund
85' Wissel Nürnberg Wissel F. Palacios voor Y. Kubo Nürnberg
88' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor C. Mathenia Nürnberg
89' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor A. Witsel Borussia Dortmund
Opstellingen Nürnberg - Borussia Dortmund
De opstellingen van Nürnberg en Borussia Dortmund zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nürnberg gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Borussia Dortmund zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Boris Schommers
Wissels Nürnberg
# Speler Pos.
1 Fabian Bredlow K
8 Robert Bauer V
20 Lukas Jäger M
29 Patrick Erras M
10 Sebastian Kerk M
21 Federico Palacios Martinez A
9 Mikael Ishak A
Formatie 4-2-3-1
Coach Lucien Favre
Wissels Borussia Dortmund
# Speler Pos.
35 Marwin Hitz K
5 Achraf Hakimi Mouh V
36 Ömer Toprak V
29 Marcel Schmelzer V
34 Jacob Bruun Larsen M
19 Mahmoud Dahoud M
9 Francisco Alcácer García A
Voorbeschouwing Nürnberg - Borussia Dortmund

Nürnberg en Borussia Dortmund treffen elkaar in de 22e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harm Osmers en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nürnberg en Borussia Dortmund elkaar treffen in de Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Nürnberg 0
Winst Borussia Dortmund 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nürnberg op een 18e positie staat, terwijl we Borussia Dortmund terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Nürnberg - Borussia Dortmund Opstelling Nürnberg Opstelling Borussia Dortmund Live Nürnberg - Borussia Dortmund Live Nürnberg - Borussia Dortmund kijken Nürnberg - Borussia Dortmund kijken Live Nürnberg - Borussia Dortmund stream Nürnberg - Borussia Dortmund Fox Sports Nabeschouwing Nürnberg - Borussia Dortmund Uitslag Nürnberg - Borussia Dortmund Statistieken Nürnberg - Borussia Dortmund Bundesliga 2018/2019 Nürnberg - Borussia Dortmund wedden Nürnberg - Borussia Dortmund gokken Nürnberg - Borussia Dortmund Unibet